Foto

Via Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven heeft De Bezige Bij' een erkenning om stagiaires op te leiden. Ik ben erkend leerbedrijf voor:

- Assistent dienstverlening en zorg (Niveau 1)
- VMBO – Zorg, welzijn en sport
- Helpende Zorg en Welzijn (Niveau 2)
- Zorg en welzijn

 

Zoek je een veelzijdige stageplek waar je veel kunt leren en de veelzijdige kant van gastouderopvang wilt leren kennen...? Dan ben je bij mij aan het goede adres. 

Ik vind het leuk om mijn veelzijdige vak door middel van mijn kennis en ervaring te mogen delen met de stagiaire. Ik bied een gezellige leerplek aan met voldoende uitdaging, afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Hier leer je wat het betekent om met kinderen te werken. Geen dag is hetzelfde en is er genoeg ruimte om je opdrachten voor school uit te voeren.

Stagiaires mogen mij per e-mail of middels de contactpagina een motivatiebrief sturen. Daarin stel je jezelf voor en leg je uit waarom je bij ons stage wilt lopen. Als ik je e-mail of brief ontvangen heb volgt er eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal aan twee kanten gekeken worden of de verwachtingen en motivatie op één lijn liggen, ook moet er een klik zijn tussen de stagiaire en de gastouder.